28.9.11

beraya dMalaysia(part 2)

ari ni da msuk 2 zulkaedah bru terkedek2 nk msuk gmbar raye.:face64:.hehe..lntak le kome nk kato gapo pong..hehe..tkar slang plak..ok..pde 1 syawal 2011 sluruh umat islam bergembira krane mnyambut hari raye aidilfitri..bgitu juga kluarge saye..taun nie kluarge saye memilih tema berwarne biru..:face75:smua ahli kluarge saye memakai bju bewane biru..ehh..apsal mcm ayt bdk2 je nie:face60:..ok tu je la nk cite..hehe..blum abis agi la,.taun nie saye dpt duit raye bape hengget je..ciput..x smpai 100 pun..mmg taun nie taun dpt duit raye terciput:face63:..hehe..ok la mls nk tulis panjang2..tgok gmbo la pulak..:face39:



:125:my loved family:125:



:102: an happy family eva :102:
tata..:95:

24.9.11

beraya d MALAYSIA..(part 1)

walaupun ari ni dah 26 syawal...aku masih blum bercerita lagi tentang aku mse dkampung..lntak arr korg nk ckap ape..tp keseronokan tu smpai komputer pon x nk dsentuh langsung tau x..ok2..back 2 the point,ok mse last puase,aku telah pun berade d besut,terengganu.mse last puase ar che long aku buat bbq..best uhh..ktrorg buat kt umah yg bru je die nk buat homestay..menu: ikan bakar,ayam bakar,sotong bakar,kuih-muih,air bandung,byk agi ahh..pnjg nk tulis tulis..kt bawah ni la situasi mse bbq aritu.

 "a happy big family"=>

 begitu meriah sekali..

 pnjangkan meja makan nie..hehe..





amboi2..pnuh pinggan nmpak..hehe..

ok,lpas je abis mkan bunyi bom tebabomm pun bermula..mengalah kan bunga api yg yg menyambut merdeka tu..nk dkat stengah jam lbih diorg main bunga api tu..ni bukan bunga api yg biase2 tu nie bunga api bom tebaboom tu..bgus jugak kiteorg buat bbq kt situ dpt tgok free je bunga api tnpa pegi kt dataran merdeka yg pnuh ngn manusia tu..kiteorg tgok smbil mnikmati mkanan yg smpai x muat meja tuh..best gile..kt bwah ade video bunge api tu tp skejap je sbb mse org x amik video tu lme je bunge api nye..ni time2 org nk record video pulak skejap nye tp byak jugak kut...tgokla..
video

biase le video diambil dgn kmera ape jep sbb tu x begitu terang..begitu riuh rendah juga suare ltar blakang nye..hehe..ok tmat la smpai di sini crite pasal last puase..tunggu part 2 plak ye..
maassalamah...